Peste la disc cu patrunjel si busuioc verde

Printeaza

Peste la disc cu patrunjel si busuioc verde din: peste, sare, untdelemn, suc de rosii, usturoi, patrunjel si busuioc verde.

Ingrediente:

  • pproximativ 400 g peşte de persoană
  • sare
  • untdelemn
  • suc de roşii
  • usturoi
  • pătrunjel şi busuioc verde

 

Mod de preparare:

Peste la disc cu patrunjel si busuioc verde: Peştele, curăţat şi eviscerat, se taie în porţii mari şi se sărează.

Se încălzeşte puternic untdelemnul în disc, se pun cu grijă bucăţile în unt­delemn (cu o furculiţă cu coada lungă) şi se prăjesca pana devin rumene şi crocante.

Usturoiul curăţat se zdrobeşte cu sare şi puţin untdelemn şi se amestecă împreună cu pătrunjelul şi cu busuiocul în suc de roşii. Se poate servi cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

 

 

Incoming search terms:

  • peste pe disc
  • peste la disc

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.