Peşte cu dovlecel si rosii la cuptor din: peste, ceapa verde, ceapa, dovlecel, usturoi, rosii, vin alb, ulei, faina, foaie de dafin, cimbru, sare, piper.
Ingrediente:
un kg peste slab
3 legaturi ceapa verde
2 cepe mici, uscate
un dovlecel
2 catei de usturoi
10 rosii mici mici
500 ml vin alb sec
100 ml ulei
3-4 linguri faina
o foaie de dafin
o crenguta cimbru
sare
piper
Mod de preparare:
Cele două tipuri de ceapă se taie mărunt, iar dovlecelul se spală si se taie rondele.
Apoi, legumele se călesc cu o lingură de ulei până ce devin transparente, fără să se ardă. In restul de ulei se rumeneşte peştele tăiat bucăţi şi trecut prin făină.
Se pun ceapa si peştele într-un vas de cuptor, se adaugă roşiile tăiate în două si foaia de dafin, crenguţa de cimbru, usturoiul si vinul. Se presară cu sare şi piper. Se dă la cuptor pentru 30 de minute.
Salata cu peste si dovlecel din: peste, ceapa, salata verde, porumb, dovlecel, ulei, sos de soia, lamaie, ceapa verde, menta. Ingrediente: 2 fileuri de peste alb 1 praf de sare 1 ceapă 1 salată verde 100 g porumb la conservă 1 dovlecel 2 linguri ulei 1 lingură sos de soia zeama de la 1 lămâie 1 legătură […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.