Peste cu fasole verde

Printeaza

O reteta de peste cu fasole verde din: fileuri de peste, fasole verde, ulei, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peste (fara oase)
  • 500 g fasole verde fiarta
  • 4 linguri ulei
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Verificati fileurile, sa nu aiba oase, apoi condimentati-le bine cu piper, sare si usturoi pisat. Puneti pe fiecare fileu cateva pastai. (Pastaile trebuie sa fie lasate intregi, sau mai lungi decat talimea fileului.)

Infasurati fileul in jurul pastailor si prindeti ruloul cu scobitori. Puneti rulourile intr-o tava cu ulei si puneti tava la cuptor, la foc potrivit, pana cand se rumenesc unfiorm.

Peste cu fasole verde

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.