Peste fiert cu ciuperci si varza

Printeaza

Peste fiert cu ciuperci si varza din: peşte, ciuperci, varză chinezească, oţet, sos de soia, ceapă galeză, frunze de sungiku.

Ingrediente:Peste fiert cu ciuperci si varza

  • peşte
  • ciuperci
  • varză chinezească
  • oţet
  • sos de soia
  • ceapă galeză
  • frunze de sungiku

 

Mod de preparare:

Se pune bucăţi de peşte într-o oală, împreună cu varza chinezească, ceapa galeză, frunzele de shungiku şi ciupercile şi se lasă la fiert.

Se aromează, când peştele este aproape fiert cu oţet de citrice amestecat cu sos de soia.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.