Peste fiert cu legume

Printeaza

Peste fiert cu legume din: peste slab, morcovi, cartofi, sare.

Ingrediente:Peste fiert cu legume

  • peste şlab (ştiucă)
  • 3-4 morcovi
  • 3-4 cartofi
  • sare

 

Mod de preparare:

Pentru a prepara această reţetă dietetică de peşte cu legume, fierbi cartofii şi morcovii tăiaţi bucăţi mari, apoi îi scoţi pe un platou.

Fierbi peştele şi îl aşezi în mijlocul legumelor, pe platou, după care presari un praf de sare. Poţi servi această reţetă dacă eşti la re­gim de slăbire sau la dietă.

Poţi condimenta peştele, după gust, cu usturoi pisat.

 

Peste fiert cu legume

Peste fiert cu legume

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.