Peste fript cu legume asiatice si sos de soia
PrinteazaPeste fript cu legume asiatice si sos de soia din: ceapă verde, ghimbir, usturoi, ardei iuti rosii, ardei gras rosu, ulei, supa de peste, sos de soia, suc de lamaie, sare, piper, dorade.
Ingrediente:
- cca 3 cm ghimbir
- 3 căţei de usturoi
- 2 ardei iuţi roşii
- 1 ardei grâs roşu
- 1 legătură ceapă verde
- 3 linguri ulei
- 3 linguri supă de peşte
- 2 linguri sos de soia
- 1 lingură suc de lămâie
- sare, piper
- 4 dorade curăţate, fără cap
Mod de preparare:
Se toacă ghimbirul şi usturoiul. Se taie fâşii ceapa verde, ardeiul iute şi ardeiul gras. Se pun toate, într-un suport de aluminiu cu o lingură ulei şi se călesc 3 minute.
Se stinge cu supă, sos de soia şi suc de lămâie; se sărează şi se piperează.
Se sărează Şi se piperează peştele, apoi se unge cu 2 linguri cfe ulei şi se frige pe grătar timp de 10 minute.
Peste fript cu legume asiatice si sos de soia
Pofta buna!