Peşte cu garnitură de cartofi si salată

Printeaza

Peşte cu garnitură de cartofi si salată

Ingrediente:

  • un peşte de mărime potrivită
  • 1 salată verde
  • 2 cartofi
  • ulei
  • 1 lămâie
  • 1 lingură zeamă de lămâie
  • 1 legă­tură mărar
  • 1 legătură pătrunjel
  • sare
  • mălai

 

Mod de preparare:

Peşte cu garnitură de cartofi si salată: Cureţi şi speli bine peştele, apoi îl usuci cu un prosop. Il sărezi şi îl umpli cu mărarul şi pătrunjelul spălate şi tocate mărunt.

Peştele umplut îl dai prin mălai şi-l prăjeşti bine pe ambele părţi în uleiul bine încins.

Garnitura o pregăteşti astfel: Cartofii curăţaţi îi fierbi în apă cu sare, îi tai cubuleţe şi îi amesteci cu salata ruptă fâşii, cu o lin­gură de ulei, una de zeamă de lămâie şi cu o lămâie tăiată felii.

Potriveşti de sare, amesteci salata şi o aşezi pe un platou peste care pui peştele prăjit. E foarte gustos!

 

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.