Peşte la grătar cu dovlecei
PrinteazaO reteta simpla si gustoasa de Peşte la grătar cu dovlecei din: fileuri de peste, dovlecei, lamaie, sare, piper, condiment si ulei de masline.
- 4 fileuri de peste alb
- 500 g dovlecei mici
- 1 lamaie
- sare si piper
- condimet pentru peste
- ulei de masline
Mod de preparare:
Dovleceii îi cureţi, îi speli şi îi tai rondele. Prăjeşti rondelele de dovlecei pe ambele părţi, până devin fragede.
Lămâia o speli şi o razi cât mai fin. Când dovleceii sunt gata, presari sare, piper şi coaja rasă de lămâie.
Fileurile de peşte le presari cu condimente şi le frigi pe grătar, pe ambele părţi.
Serveşti peştele cu dovleceii pregătiţi rondele şi cu coajă de lămâie.
Pofta buna!