Peşte la grătar cu dovlecei

Printeaza

O reteta simpla si gustoasa de Peşte la grătar cu dovlecei din: fileuri de peste, dovlecei, lamaie, sare, piper, condiment si ulei de masline.

Ingrediente:Peşte la grătar cu dovlecei

  • 4 fileuri de peste alb
  • 500 g dovlecei mici
  • 1 lamaie
  • sare si piper
  • condimet pentru peste
  • ulei de masline

 

 

Mod de preparare:

Dovleceii îi cureţi, îi speli şi îi tai rondele. Prăjeşti rondelele de dovlecei pe ambele părţi, până devin fragede.

Lămâia o speli şi o razi cât mai fin. Când dovleceii sunt gata, presari sare, piper şi coaja rasă de lămâie.

Fileurile de peşte le presari cu condimente şi le frigi pe grătar, pe ambe­le părţi.

Serveşti peştele cu dovleceii pregătiţi ron­dele şi cu coajă de lămâie.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.