Peste la gratar cu ghimbir

Printeaza

Peste la gratar cu ghimbir din: bonito, ghimbir, sos de soia.

Ingrediente:Peste la gratar cu ghimbir

  • peste
  • ghimbir
  • sos de soia

 

 

 

 

Mod de preparare:

Se taie peştele file, apoi se pune pe grătar de cărbuni şi se găteşte pe ambele părţi, nu prea mult, pentru a-şi păstra aroma.

Se bate carnea uşor, cu partea lată a unui cuţite pentru a permite condimentelor să pătrundă peştele.

Se taie în bucăţi mici. Se amestecă, bine ghimbir (sau usturoi în oţet de citrice) şi sos de soia, pentru a se obţine condimentul.

Peştele se serveşte presărat cu acest amestec.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.