Peste la gratar
PrinteazaO reteta de peste la gratar din: file de peste tilapia, amestec de condimente, verdeata, vin, suc de lamaie si unt.
- 1 kg file de peste tilapia
- 1 plic amestec de condimente pentru peste
- 2 linguri verdeata asoratata tocata (marar, patrunjel, hasmatuchi)
- 1 lingura vin
- 1 lingrua suc de lamaie
- 2 lingurite unt
Mod de preparare:
Se prepară marinata: se amestecă vinul cu verdeaţă, suc de lămâie şi mirodenii pentru peşte. Se spală şi se şterge peştele şi se aşază în marinată; se lasă la frigider cca 1 oră. Se scoate peştele din marinată.
Se încinge bine grătarul. Se ung cu unt 8 ţepuşe pentru frigărui şi se înfig fileurile de peşte, vălurit. Se lasă pe grătar cca 2 min. pe fiecare parte.
Peste la gratar
Pofta buna!
Incoming search terms:
- tilapia la gratar