Peşte halibut cu roşii si măsline
PrinteazaO reteta delicioasa de peste halibut cu rosii si masline din: usturoi, ulei de masline, rosii, masline, fileuri de halibut, crutoane si maghiran.
Poate te intereseaza si Halibut cu orez si castane
- 2 catei de usturoi, pisati
- 2 linguri de ulei de masline
- 700 g de rosii, taiate in sferturi
- 3 linguri de masline fara samburi
- 4 fileuri de halibut ori alt sortiment de porste
- 1/4 cana de crutoane
- maghiran
Mod de preparare:
Incalzeste broilerul (tigaie de cuptor ce permite gătirea cărnii fără grăsime, la o temperatură ridicată). Căleşte usturoiul la broiler într-o lingură de ulei, 1 minut. Adaugă măslinele, roşiile şi maghiranul. Fierbe înăbuşit până se înmoaie roşiile, 5 minute.Pune bucăţile de peşte cu pielea în jos şi ţine-le la cuptor până se coc, circa 6 minute.
Orneaza fileurile cu crutoane. Fierbe înăbuşit până crutoanele devin aurii şi se pătrunde peştele, 1-2 minute. Serveste peştele cu sosul rezultat şi 1 lingură de ulei.
Peşte halibut cu roşii si măsline
Pofta buna!