Peste cu hrean si mere

Printeaza

Peste cu hrean si mere din: fileuri de peste, hrean, mere, otet, ceapa, praz, sare, piper, frunze de dafin, lamaie si ulei.

Ingrediente:Peste_cu_hrean_si_mere

  • 8 fileuri de peste
  • 1 bucata hrean
  • 2 mere
  • 20 ml otet
  • 1 ceapa
  • 1 praz
  • sare
  • 5 boabe piper
  • 1 frunze dafin
  • 1 lamaie
  • ulei pentru uns vasul

 

Mod de preparare:

Speli prazul şi îl împărţi în opt. Speli şi fileurile de peşte, le usuci cu prosoape absor­bante şi le condimentezi cu sare, după gust.

Aşezi pe fie­care bucată de peşte foiţe de praz bătute uşor cu un ciocan de şniţele. Le rulezi strâns şi le fixezi cu scobitori.

Pui la fiert 500 ml de apă cu oţetul, piperul boabe, frun­zele de dafin, ceapa tocată şi o linguriţă cu sare. Aşezi rulo­urile într-un vas uns cu ulei şi le introduci la cuptor pentru 15-20 de-minute.

Cureţi hreanul şi îl dai pe răzătoarea mică.

Cureţi merele de seminţe, le tai felii subţiri sau cuburi şi le ames­teci cu hreanul ras. Serveşti rulourile de peşte cu salata de hrean şi măr, totul stropit cu zeamă de lămâie.

Peste cu hrean si mere

Peste_cu_hrean_si_mere

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.