Peste in aspic

Printeaza

Fierbi peşte în zarzavat ca de supă. Supa în care a fiert o amesteci cu zeamă de lămâie şi câteva foi de gelatină înmuiate în apă rece.

Umpli câteva forme (sau castronele) cu peşte amestecat cu o salată picantă, torni zeama şi le dai la rece ca să se întărească aspicul.

La servit, râstorni conţinutul A fiecărei forme pe un platou mare şi garniseşti cu verdeaţă şi felii de ou răscopt.

Peste in aspic

Peste in aspic

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.