Peste in cuptor in stil mediteranean
PrinteazaIncinge cuptorul la 7/220C. Amestecă câte o legătură mică de busuioc, mentă şi pătrunjel proas¬păt cu 2 linguri de ulei de măsline şi coaja de la 1 lămâie. Trece prin acest amestec 6×150 g fileuri de peşte şi pune-le în tava de copt. Stropeşte 500 g roşii pe vrej cu 1 lingură ulei de măsline şi 2 linguri oţet balsamic. Pune-le în tava de copt şi coace-le 15 min.
Fierbe 450 g orez basmati conform instrucţiunilor de pe pachet. Serveşte 2/3 din orez şi 4 fileuri cu roşiile. Răceşte restul de orez sub jet de apă rece şi păstrează la frigider, cu peştele rămas.
Peste in cuptor in stil mediteranean
Pofta buna!
Ce-mi place cum arata pestele asta 🙂
Vreau si eu peste la cuptor!