Peste in cuptor in stil mediteranean

Printeaza

Incinge cuptorul la 7/220C. Amestecă câte o legătură mică de busuioc, mentă şi pătrunjel proas¬păt cu 2 linguri de ulei de măsline şi coaja de la 1 lămâie. Trece prin acest amestec 6×150 g fileuri de peşte şi pune-le în tava de copt. Stropeşte 500 g roşii pe vrej cu 1 lingură ulei de măsline şi 2 linguri oţet balsamic. Pune-le în tava de copt şi coace-le 15 min.

Fierbe 450 g orez basmati conform instrucţiunilor de pe pachet. Serveşte 2/3 din orez şi 4 fileuri cu roşiile. Răceşte restul de orez sub jet de apă rece şi păstrează la frigider, cu peştele rămas.

Peste in cuptor in stil mediteranean

Peste_in_cuptor_in_stil_mediteranean

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. Adriana Valentina

    Ce-mi place cum arata pestele asta 🙂

  2. Vreau si eu peste la cuptor!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.