Peste in pesmet cu malai

Printeaza

Peste in pesmet cu malai din: file peste, oua, faina, malai, pesmet, usturoi, ulei, sare.

Ingrediente:Peste_in_pesmet_cu_malai

  • 600 g file de peşte alb
  • 2 ouă
  • 3 linguri de făină
  • 1 lingură de mălai
  • 1 lingură de pesmet
  • 1 căţel de usturoi
  • ulei de prăjit
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie fileurile în felii potrivite. Intr-un castron, bate ouăle cu puţină sare. Intr-un altul, amestecă făina, mălaiul şi pesmetul.

Incălzeşte uleiul în tigaie, adaugă usturoiul, iar când începe să se înfierbânte, scoate-l. Tăvăleşte bucăţile de peşte prin amestecul de făină, apoi prin ou bătut şi iar prin amestecul de făină.

Prăjeşte-le în uleiul încins, 3-4 minute pe fiecare parte. Serveşte-le cu cartofi fierţi, traşi în unt şi un pic de verdeaţă.

Peste in pesmet cu malai

Peste_in_pesmet_cu_malai

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.