Peste in sos broccoli

Printeaza

Peste in sos broccoli din: broccoli, fileuri de peste, lapte dulce, parmezan, pesmet, unt, rosii, limeta, ceapa, usturoi, ardei iute, mozzarella, sare, piper, patrunjel, salata, gulii, sfecla rosie, morcovi.

Ingrediente:Peste in sos broccoli

  • 600 g broccoli
  • 4 fileuri de peşte
  • 200 ml lapte dulce
  • 170 g parmezan
  • 60 g pesmet
  • 60 g unt
  • 4 roşii
  • o limetă
  • o ceapă albă
  • doi căţei de usturoi
  • un ardei iute
  • 200 g brânză mozzarella
  • sare
  • piper
  • pătrunjel
  • salată verde
  • gulii
  • sfeclă roşie
  • morcovi

 

Mod de preparare:

Broccoli se fierbe în apă cu sare, se scurge şi se toacă mărunt. Se pune într-un bol împreună cu pesmetul, usturoiul pisat, ardeiul iute tocat mărunt şi ceapa albă tocată.

Se adaugă laptele dulce, brânza mozzarella şi parmezanul rase, pătrunjel tocat, sare şi piper după gust. Se adaugă coajă rasă de limetă, jumătate din unt topit şi se amestecă.

Se unge o tavă cu unt, se aşază fileurile de peşte spălate scurse de apă şi condimentate.

Se toarnă deasupra amestecul , din bol, se nivelează, se aşază din loc în loc roşiile tăiate sferturi, apoi se introduce în cuptorul încins.

Se coace la foc mediu până devine auriu deasupra, se scoate tava din cuptor, se lasă să se răcească zece minute, apoi se serveşte.

 

Peste in sos broccoli

Peste in sos broccoli

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.