Peste in sos de usturoi

Printeaza

Peste in sos de usturoi din: peste, usturoi, ulei, otet, sare, piper.

Ingrediente:Peste in sos de usturoi

  • 1 kg peşte
  • 4-5 căţei de usturoi
  • ulei
  • oţet
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se curăţă de solzi, de aripioare şi in­testine. Se spală, se porţionează, se Sărează, se prestară cu piper şi se prăjeşte în ulei încins. Se scurge de ulei, se aşază pe platou.

Separat se prepară mujdei de usturoi: usturo­iul se pisează cu sare, se freacă cu o lingură de ulei şi se adaugă puţin oţet. Acest sos se toarnă peste peşte.

Se serveşte cu mămăligă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.