Peşte în sos picant

Printeaza

Peşte în sos picant din: crap, usturoi, foi de dafin, ulei, pasta de tomate, sos de rosii, ardei iute, tarhon, piper alb si sare.

Ingrediente:Peste_în_sos_picant

  • 1 crap mai maricel
  • 7 catei de usturoi
  • 2 foi de dafin
  • ulei
  • 2 linguri cu pasta de tomate
  • 1 ceascuta cu sos de rosii
  • 1 ardei iute
  • 1 fir de tarhon
  • piper alb
  • sare

 

Mod de preparare:

Taie peştele în bucăţi potrivi­te şi condimentează-l. Aşază bucăţile de peşte într-o tavă, stropeşte-le cu ulei şi lasă-le la cuptor cam 10 minute, între timp, pune două căni cu apă la fiert. Adaugă un praf de sare şi piper, usturoiul zdrobit, ardeiul iute tăiat feliuţe, foile de dafin rupte şi tarhonul tocat.

Lasă pe foc să dea în câteva clocote, adaugă sosul de roşii şi pasta de roşii diluată cu pu­ţină apă. După câteva minute, strecoară sosul şi pasează bine prin sită.

Toarnă sosul peste peştele din tavă. Mai lasă la cuptor aproxi­mativ 20-30 de minute. Serveş­te alături de cartofi natur.

Peşte în sos picant

Peste_în_sos_picant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.