Peste in ulei cu maioneza

Printeaza

Peste in ulei cu maioneza

 

Ingrediente:Peste in ulei cu maioneza

  • 2 cutii de sardine
  • 1 lămâie
  • 500 g ceapă
  • 200 g măsline
  • oţet
  • sare
  • 2 foi de dafin
  • 1 lingură de zahăr
  • maioneză

 

Mod de preparare:

Peştele se scurge de lichidul din conservăşi se pune pe platou.

Se pune ceapa tăiată peştişori şi fiartă cu sare, oţet, zahăr, foi de dafin, iar după ce s-a răcit se adaugă peste peşte, apoi punem măsline şi deasupra ornăm cu maionezăşi felii de lămâie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.