Peste cu kaizer la cuptor

Printeaza

Peste cu kaizer la cuptor

Ingrediente:

  • 2-3 peşti (de preferinţă şalău, cod) în funcţie de numărul mesenilor
  • kaizer
  • 1-2 linguriţe ulei
  • muştar
  • boia
  • piper
  • sare
  • zeamă de lămâie sau mujdei de usturoi

 

Mod de preparare:

Peste cu kaizer la cuptor: Pe o foaie de alu­miniu pui câteva picături de ulei, un strat de felioare de kaizer, sare, piper şi aşezi peştele.

Deasupra peştelui aşezi alt rând cu felioare de kaizer, împachetezi strâns şi îl pui într-o tavă neunsă.

Fiecare peşte îl pregăteşti în acest fel şi îi dai la cuptor cam 1 oră (o jumătate de oră pe o parte, o jumătate de oră pe cealaltă parte).

Ii scoţi din cuptor, le des­faci folia şi pui peste fiecare zeamă de lămâie sau mujdei de usturoi.

Ii poţi servi cu mămăliguţă sau cartofi prăjiţi.

 

Poftă bună!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.