Peste la cuptor cu cimbru

Printeaza

Peste la cuptor cu cimbru din: cod, macrou, hering, usturoi, lamaie, ceapa, ulei, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Peste la cuptor cu cimbru

  • 2 bucăţi cod
  • 2 bucăţi macrou
  • 2 bucăţi hering
  • 6 căţei usturoi
  • puţin cimbru proaspăt
  • o lămâie
  • o ceapă
  • 6 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Ceapa se taie peştişori şi lămâia felii, se amestecă cu o lingură de ulei. Se aşterne un strat de ceapă şi lămâie într-un vas de cuptor.

Se spală bucăţile de peşte, se şterg bine, se ung cu ulei, se presară cu sare şi piper. Se aşază peste ceapă şi lămâie, se pun şi căţeii de usturoi, cimbrul şi se lasă la cuptor 30 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.