Peste la cuptor cu legume si masline
PrinteazaPeste la cuptor cu legume si masline din: dorada, rosii, pasta de tomate, ceapa, ulei de masline, vin alb, oregano, sare, piper.
- doua dorade de aproximativ 250 g fiecare
- 4 rosii mari
- 3 linguri de pasta de tomate
- 2 cepe
- 2 linguri ulei de masline
- 300 ml vin alb
- 1 lingura de oregano uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Eviscerati şi curăţaţi de solzi peştii, apoi tăiati-i pe jumătate. Incingeţi cuptorul la 200° C şi tocaţi roşiile mai mare, iar ceapa peştişori. Ungeţi cu ulei o tavă potrivit de mare, cât să cuprindă ambii peşti, apoi aşezati-i în tavă.
Adăugaţi ceapa, cuburile de roşii şi pasta de tomate diluată în vin. Presăraţi oregano, săraţi şi piperaţi. Acoperiţi tava cu folie şi introduceti-o la cuptor timp de 40 de min.
Peste la cuptor cu legume si masline
Pofta buna!