Peste la cuptor cu legume si masline

Printeaza

Peste la cuptor cu legume si masline din: dorada, rosii, pasta de tomate, ceapa, ulei de masline, vin alb, oregano, sare, piper.

Ingrediente:Peste_la_cuptor_cu_legume_si_masline

  • doua dorade de aproximativ 250 g fiecare
  • 4 rosii mari
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • 2 cepe
  • 2 linguri ulei de masline
  • 300 ml vin alb
  • 1 lingura de oregano uscat
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Eviscerati şi curăţaţi de solzi peştii, apoi tăiati-i pe jumătate. Incingeţi cup­torul la 200° C şi tocaţi roşiile mai mare, iar ceapa peştişori. Ungeţi cu ulei o tavă potrivit de mare, cât să cuprindă ambii peşti, apoi aşezati-i în tavă.

Adăugaţi ceapa, cuburile de roşii şi pasta de tomate diluată în vin. Presă­raţi oregano, săraţi şi piperaţi. Acoperiţi tava cu folie şi introduceti-o la cuptor timp de 40 de min.

Peste la cuptor cu legume si masline

Peste_la_cuptor_cu_legume_si_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.