Peste la cuptor cu mazare si varza alba

Printeaza

Peste la cuptor cu mazare si varza alba din: fileuri de peste alb, mustar cu boabe, costita afumata, ulei de masline, varza alba, mazare, usturoi, piure de cartofi, lamaie.

Ingrediente:Peste_la_cuptor_cu_mazare_si_varza_alba

  • 4 fileuri de peste alb
  • 2 linguri mustar cu boabe intregi
  • 8 felii de costita afumata
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1/2 varza alba, tocata
  • 150 g mazare
  • 1 catel de usturoi, zdrobit
  • piure de cartofi si sferturi de lamaie pentru servit

 

Mod de preparare:

Icinge cuptorul la semnul 5/190°C. Unge fiecare fileu cu muştar şi înveleşte în câte 2 felii de costiţă. Aşază într-un vas rezistent la cuptor şi toarnă 100 ml vin. Dă la cuptor 15 minute.

Incinge uleiul într-un vas pe foc şi prăjeşte varza, amestecând continuu 2-3 minute şi apoi adaugă mazărea, usturoiul şi vinul rămas. Potriveşte gustul de sare şi piper şi ţine pe foc încă 2 minute.

Porţionează legumele în 4 farfurii de servit, aşază peştele şi stropeşte cu sos ui din vasul cu legume. Serveşte cu piure de cartofi şi sferturi de lămâie.

Peste la cuptor cu mazare si varza alba

Peste_la_cuptor_cu_mazare_si_varza_alba

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.