Peste la gratar cu cascaval

Printeaza

Peste la gratar cu cascaval din: salau, crema de branza, lamaie, cascaval, pesmet.

Ingrediente:Peste la gratar cu cascaval

  • 4×125 g file de şalău
  • 100 g crema de brânză de vaci sau mascarpone
  • 1 lămâie, coaja răzuita
  • 2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat
  • 75 g caşcaval răzuit
  • 30 g pesmet alb proaspăt

 

Mod de preparare:

Încinge grătarul.

Pune toate ingredientele în afară de peşte într-un bol. Presară sare şi piper şi amestecă bine. Aşază peştele în tava de copt şi presară deasupra amestecul. Dă la grătar 8 minute, până cănd peştele se pătrunde şi crusta se topeşte.

Serveşte cu dovlecei prăjiţi şi fasole albă fiartă – din conservă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.