Peşte la grătar cu fasole

Printeaza

Peşte la grătar cu fasole din: fileuri de peste alb, fasole boabe, morcovi, ceapa verde, suc de rosii, cimbru, ulei, piper, sare.

Ingrediente:Peste_la gratar_cu_fasole

  • 4 fileuri de peste alb
  • 500 g fasole boabe
  • 2 morcovi
  • 2-3 fire ceapa verde
  • 3 linguri suc de rosii
  • cimbru
  • ulei
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli peştele şi îl tamponezi cu un şervet absorbant pentru a îndepărta surplusul de apă. Laşi fasolea la înmuiat peste noapte. O pui la fiert şi schimbi trei ape. Incingi grătarul, îl stropeşti cu puţin ulei şi pui fileurile de peşte pe care le-ai sărat şi piperat în prealabil după gust.

Le laşi cam 4-5 minute pe fiecare parte, până capătă o culoare arămie. Le dai deoparte pe o farfurie pe care o acoperi pentru a pastra pestele cald. Speli si tai ceapa. O calesti in putin ulei, apoi adaugi morcovul spalat si taiat cubulete.

Mai lasi 1-2 minute pe foc, apoi torni sucul de rosii si potrivesti de sare si piper. Dupa cateva minute, versi fasolea peste ceapa si morcovi, torni un pahar de apa in care a fiert fasolea si mai lasi un sfert de ora.

Presari cimbru si servesti impreuna cu fileul de peste.

Peşte la grătar cu fasole

Peste_la gratar_cu_fasole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.