Peste la gratar cu sos iute

Printeaza

Peste la gratar cu sos iute din: peste, ulei, sare de mare, sos de soia, suc de lamaie, usturoi, fulgi de chili, apa, coriandru.

Ingrediente:Peste la gratar cu sos iute

  • 1 pește curățat
  • 1 lingura ulei
  • sare de mare grunjoasă
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingura de suc de lămâie
  • 1 lingurita usturoi tocat
  • 1 lingurita fulgi de chili
  • 1 linguriță apa
  • 2-3 linguri coriandru tocat

 

Mod de preparare:

Se încălzește gratarul.

Ungeti pestele cu ulei. Se presara sare. Așezați peștele pe gratar si frigeti bine pe ambele parti.

Între timp, se amestecă sos de soia, suc de lămâie, usturoi, fulgi de chili și apă într-un castron mic. Se presara coriandru peste si putin sos, apoi se lasa sa se odihneasca cateva minute.

Se serveste cu restul de sos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.