Peste la tava

Printeaza

Peste la tava

Ingrediente:Peste la tava

  • 1 kg macrou
  • 100 ml ulei
  • 200 g legume (morcov, pătrunjel, ţelină, ceapă)
  • zarzavat (pătrunjel, ţelină)
  • sare
  • piper

 

 

Mod de preparare:

Ungi tava bine cu ulei şi pui ron­dele de legume, amesteci şi presari puţină sare şi piper, iar deasupra aşezi bucăţile de peşte.

Torni restul de ulei, prepari zarzavat tocat, adaugi 1/2 ceaşcă de apă şi 1/2 linguriţă sare.

Introduci tava la cuptor, la foc mijlociu, circa 30-40 minute, stropind din când în când peştele cu sosul din tavă.

Intorci peştele ca să se rumenească uniform şi completezi sosul când scade. Serveşti cu garni­tură de orez.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.