Peste la tigaie cu fasole verde

Printeaza

Peste la tigaie cu fasole verde din: fasole, unt, sare, file e peste, piper, smantana, mustar, patrunjel.

Ingrediente:Peste la tigaie cu fasole verde

  • 250 g fasole verde
  • 2 linguri unt topit
  • sare
  • 400 g file de peste (cod, merlucius, salau)
  • piper proaspat macinat
  • 150 g smantana acra
  • 1-2 linguri mustar
  • 1 legatura patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Se curata fasolea, se spala, se rupe in doua si se prajeste in untul incins intr-o tigaie mare acoperita cu capac.

Se adauga 3 linguri de apa si putina sare si se lasa sa dunstuiasca circa 3 minute. Se spala pestele, se zvanta, se taie cubulete, se sareaza si se pipereaza

Se scoate fasolea, se pune in tigaie restul de unt si se calesc in el bucatile de peste.

Se adauga apoi fasolea si se mai lasa sa dunstuiasca cu capac inca 5 minute. Intre timp, se amesteca smantana cu mustarul, se toarna peste peste si se lasa sa dea intr-un clocot.

Se gusta de sare si piper, se presara cu patrunjel verde tocat si se serveste fierbinte.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.