Peste la tigaie cu lamaie

Printeaza

Peste la tigaie cu lamaie din: peste, boia, boabe de piper rosu, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Peste_la_tigaie_cu_lamaie

  • 4 bucati de peste a cate 250 g fiecare
  • o lingura boia
  • o lingura boabe de piper rosu
  • 3-4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • lamaie

 

Mod de preparare:

Se curăţă pestele de solzi si de măruntaie, după care se spală bine în 2-3 ape. Se taie peştii astfel încât să arate ca un file, se presară cu sare, piper si boia, pe partea cu carnea, iar pieliţa se lasă, nu se scoate. Se pune pestele la prăjit pe o parte, cea cu pielita şi se lasă 10 minute, cât să se rumenească frumos şi să devină uşor crocantă pielita.

Se scoate şi se presară piper roşu uşor mărunţit. Se consumă cu lămâie sau, după gust, cu grepfrut.

Peste la tigaie cu lamaie

Peste_la_tigaie_cu_lamaie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.