Peste la tigaie cu susan
PrinteazaPeste la tigaie cu susan din: peste, ceapa, usturoi, ardei, sos de soia, susan, ulei, sare.
- 2 peşti
- 2 fire de ceapă verde
- 3 căţei de usturoi
- 1 ardei iute mare
- 1 lingură pastă de ardei
- 1 lingură pastă de roşii
- 1 lingură sos de soia
- 1 finguriţă seminţe de susan
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Curăţa peştii, dă-i cu sare şi rumeneşte-l pe ambele părţi. Scoate-i pe un platou.
In aceeaşi tigaie, încălzeşte pasta de ardei, sosul de soia şi pasta de roşii, apoi lasă puţin la scăzut. Aşaza peştele, pune deasupra usturoiul şi ardeiul iute tăiaţi rondele.
Pune capacul şi mai ţine câteva minute.
Ornează cu seminţe de susan şi ceapă verde.
Pofta buna!