Peste cu legume si sos de soia la cuptor

Printeaza

Peste cu legume si sos de soia la cuptor din: file de peşte, legume congelate (morcov+fasole verde şi galbenă), ceapă, usturoi, ulei, condimente: sare, piper, paprika, rozmarin, sos de soia, vin alb, pastă legume, margarină.

Ingrediente:

  • 5 file de peşte
  • legume congelate (morcov+fasole verde şi galbenă)
  • 1 ceapă
  • 3 căţei de usturoi
  • puţin ulei
  • sare
  • piper
  • paprika
  • rozmarin
  • 2 linguri sos de soia
  • puţin vin alb
  • 2 linguri de pastă legume
  • 2 linguriţe margarină

Mod de preparare:

Se amestecă bine sosul de soia cu vin, pasta de legume, unt şi puţin din fiecare condi­ment. Rezultă o pastă fluidă prin care se trece fileul de peşte.

Intr-un vas termorezistent se pune o linguriţă de ulei, 1/2 din legumele congelate, puţin usturoi pisat, apoi ceapa tăiată feliuţe şi se sărează.

Peste, se aşază peştele, după care se reia operaţiunea cu legume (legume-usturoi pisat-ceapă).

Deasupra se pun câteva bucăţele de margarină, sare, se acoperă vasul cu folie de aluminiu şi se introduce la cuptorul preîncălzit, la 180 grade, pentru circa 30 minute.

 

Peste cu legume si sos de soia la cuptor

Peste_cu_legume_si_sos_de_soia_la_cuptor

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.