Peste cu legume la tava

Printeaza

Peste cu legume la tava din: peste, morcovi, ceapa, ardei capia, telina, mazare, sare, piper, boia, oregano, busuioc, ulei de masline.

Ingrediente:Peste cu legume la tava

  • 5-6 bucăţi peşte (macrou, merluciu)
  • 6 morcovi
  • 4 cepe
  • 2 ardei capia
  • 1 bucată ţelină
  • 1/2 pungă de mazăre congelată sau verde
  • sare
  • piper
  • boia
  • oregano
  • busuioc
  • ulei de măsline

Mod de preparare:

Speli şi cureţi legumele. Tai de mărime potrivită morcovii şi ţelina, ceapa rondele, iar ardeii îi tai felii pe lungime.

Căleşti puţin toate legumele, cât să prindă o culoare frumoasă.

Ungi o tavă cu ulei de măsline şi apoi aşezi legumele şi peştele, le asezonezi cu ulei de măsline şi condimente.

Dai tava la cuptor pentru 30 de minute, la o temperatură de aproximativ 180°C.

Pofta buna!

 

 


poate iti place si:

Peste la tava cu legume si ciuperci

Peste la tava cu legume si ciuperci

Călesc în ulei două sau chiar trei cepe tăiate mărunt, pun apoi un morcov, puţin păstârnac şi o ţelină date pe răzătoarea mică. Peste legumele călite pun două cutii de ciuperci (dacă sunt întregi, le tai), o cană de apă şi las să scadă bine. Adaug apoi puţin suc de roşii şi mai las pe […]

 

 

Rulada de somon cu ciuperci

Rulada de somon cu legume

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.