Crap cu ciuperci si arpagic din: crap, unt, arpagic, foid e dafin, sare, vin rosu, faina, ciuperci, cimbru si piper. Ingrediente: 1 1/2 kg crap 125 g unt 300 g arpagic 2-3 foi de dafin sare 30 ml vin rosu 40 g faina 400 g ciuperci 3 g cimbru 2 g piper Mod de […]
Peste manastiresc
PrinteazaPeste manastiresc din: peste, ciuperci, arpagic, vin, ulei, sare, piper, patrunjel.
Ingrediente:
- 1 kg peste
- 200 g ciuperci
- 200 g arpagic
- Vin,
- ulei,
- sare
- Piper,
- patrunjel
Mod de preparare:
Se calesc arpagicul si ciupercile feliate intr-o tigaie cu ulei incins, adaugandu-se sare si piper.
Intr-o tava se toarna ulei, se aseaza pestii curatati si eviscerati, arpagicul, ciupercile si se lasa in cuptor timp de 1 ora.
Spre sfarsit se adauga vinul. Se serveste cu patrunjel proaspat.
Pofta buna!
poate iti place si:
Crap cu ciuperci si arpagic
Crap cu vin si arpagic
Crap cu vin si arpagic Ingrediente: 1kg crap românesc 100ml ulei 100g ceapă 200rnl vin roşu 500g arpagic 300g ciuperci 1lingură făină 1lingură ulei zeamă de peşte sare piper Mod de preparare: Se încinge uleiul şi se pune ceapa, tocată mărunt, la călit, lăsând-o să se înmoaie fără să se rumenească. Se pune deasupra […]
Rulori de peşte cu avocado
Rulori de peşte cu avocado Ingrediente: 6 fileuri de pangasius mai subţiri 1 borcan de champignons tăiate 2 roşii 1 linguriţă boabe de ienupăr 6 champignons proaspete 4 avocado 2 lămâi verzi (lime) 10 fire de arpagic verde 3 ramuri de hasmaţuchi 2 linguri ulei de măsline sare, piper Preparare: Cufundă roşiile în apă clocotită […]
Stiuca marinareasca
Stiuca marinareasca din: stiuca, zarzavat, vin rosu, unt de casa, faina, sare, arpagic, ciuperci, crutoane. Ingrediente: 1-2 ştiuci proaspete zarzavat asortat, în funcţie de sezon (morcov, ţelină, păstârnac, ceapă, ardei gras, rădăcină de pătrunjel etc.) 1 /2 l vin roşu cât mai dur/acrişor 1 lingură unt de casă 1-2 linguri făină sare Pentru garnitură: arpagic […]
Pofta buna!
Pare o reteta interesanta de peste. O sa incerc sa o prepar si vedem ce iese. Sigur va iesi in deliciu 🙂