Peste cu marar verde

Printeaza

Peste cu marar verde din: peste, ulei, faina, rosii, marar, usturoi, sare, piper, dafin, patrunjel.

Ingrediente:Peste cu marar verde

  • 4 peşti potriviţi
  • 1 căni fă ulei de măsline
  • 5 linguri făină de grâu
  • 4 roşii
  • 6 linguri mărar proaspăt
  • 2 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • foi de dafin
  • pătrunjel proaspăt

 

Mod de preparare:

Peştele se spală, se curăţă, se sărează şi se piperează. Se stropeşte cu suc de lămâie, se dă prin faină şi se prăjeşte în ulei bine încins înainte, fără să se rumenească.

Se prepară un sos din restul de ingrediente şi se toarnă peste peştele pus în tava cuptorului. Se lasă la foc potrivit aproximativ un sfert de oră.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.