Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă din: vita, zahar brun, paprika afumata, sare, piper, usturoi, ceapa, cayenne, ketchup, otet de mere, miere, sos worcestershire, usturoi. Brisket-ul reprezintă culmea barbecue-ului, combinând gustul intens de carne frăgezită cu bogăția unui sos picant și aromat. Această rețetă va transforma orice masă într-un festin memorabil, perfect pentru întâlnirile […]
Peste mariant in sos picant cu ienibahar
PrinteazaPeste mariant in sos picant cu ienibahar din: peşte asortat , sare, apa, otet, piper, boabe ienibahar, foi de dafin, sare de mare, ceapa, muraturi asortate, ardei iuti.
Ingrediente:
- 2000 g peşte asortat
- sare
Ingrediente pentru marinată:
- 1200 ml apă
- 800 ml oţet 8%
- 10 boabe de piper
- 8 boabe de ienibahar
- 2 foi de dafin
- 2 linguriţe sare de mare
- 4 cepe
- 1 borcan murături asortate (carote, mazăre, ardei, castraveţi)
- 2 ardei iuţi
Mod de preparare:
Se dezosează toate bucăţile de peşte. Se taie bucăţi de 2 x 3 cm; se pun la fiert în apă clocotită cu sare şi se opăresc 1-2 min.
lasă să se scurgă şi să se răcească; se aşază într-un vas de ceramică cu capac.
Pentru marinată, se amestecă apa cu oţet, mirodenii şi sare. Se adaugă ceapa tocată, legumele cu tot cu zeamă şi ardeii iuţi.
toarnă marinata fierbinte peste peşte, astfel încât să îl acopere.
După ce se răceşte, se închide recipientul şi se dă la frigider, unde se poate păstra până la o săptămână.
Peste mariant in sos picant cu ienibahar
Pofta buna!
Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă