Peste marinat la gratar cu portocala

Printeaza

Peste marinat la gratar cu portocala din: portocala, lime, vin alb, ulei de masline, usturoi, piper cayenne, sare, file de peste, oregano.

Ingrediente: 

  • coaja si sucul de la 1 portocala
  • sucul de la 1 lime
  • 3 linguri vin alb
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 catei de usturoi, zdrobit
  • 1/2 lingurite piper cayenne
  • 1 lingurita sare
  • 4 bucati file de peste (pastrav)
  • oregano

 

Mod de preparare:

Peste marinat la gratar cu portocala: Intr-un bol mare adaugati sucul si coaja de portocala, adaugati restul ingredienteleor, iar apoi asezati pestele. Amestecati usor, astfel incat pestele sa isi ia condimente pe ambele parti.

Pastrati deoparte 1 ora, intorcand la jumatatea timpului. Incalziti gratarul foarte bine si asezati pestele. Rumeniti 3-4 minute pe fiecare parte.

Garnisiti preparatul cu oregano si serviti.

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.