Peste marinat in ulei

Printeaza

Peste marinat in ulei din: ulei, otet, lamaie, piper, dafin.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Peste marinat in ulei

  • 2 cani ulei
  • 1 ceaşcă oţet
  • zeamă de lămâie
  • boabe de piper
  • foi de dafin

Mod de preparare:

Peştele se spală, se curăţă şi se aşază în cratiţă (la 2-3 peşti se lasă şi capetele).

Se pune peste el uleiul, oţetul, zeama de la o lămâie, boabele de piper, foile de dafin. Se adaugă apă până acope­ră peştele şi se pune la fiert, la foc foarte mic.

Se fierbe o oră şi jumătate.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.