Peste marinat cu usturoi

Printeaza

Peste marinat cu usturoi din: file de peste, ansoa, lamai, patrunjel, usturoi, sare, piper.

Ingrediente:

  • 4 fileuri de peşte
  • 10 fileuri ansoa
  • o legătură pătrunjel
  • sucul a două lămâi
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Peste marinat cu usturoi: Pestele se taie bucăţi care se pun într-o tavă. Se adaugă sucul de lămâie, usturoul feliat, sare şi piper.

Fileurile de anşoa se mărunţesc cu furculiţa, se amestecă cu pătrunjelul şi se repartizează uniform peste fileuri.

Se dă tava cu peşte la cuptor pentru 20 de minute.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.