Peste marinat in vin

Printeaza

Peste marinat in vin din: peste, vin, otet, dafin, ulei, piper.

Poate te intereseaza si:

 

Ingrediente:Peste marinat in vin

  • 2 kg de peşte sărat
  • 1 cană de vin
  • 2 căni de oţet
  • foi de dafin
  • ulei
  • piper

Mod de preparare:

Peştele se spală, se lasă la marinat 2-3 ore în oţet şi vin.

Se scoate, se scurge şi se usucă. Se aşază în borcane împreună cu foile de dafin şi piperul. Dea­supra se toarnă ulei călduţ.

Se închid borcanele.

 

Pofta buna!

 

Poate iti place si:

Peste_marinat_în_tomate_si_suc_de_lamaie

Peşte marinat în tomate şi suc de lămâie

Peşte marinat în tomate şi suc de lămâie din: fileu de peste, rosii, masline, suc de lamaie, apa minerala, ulei de masline, usturoi, oregano, ceapa, ketchup, chilli, pasta de ardei, piper, sare si masline. Ingrediente: 700 g fileu de peşte proaspăt (congrio (ţipar de mare), chita, mero , lenguado (sole), pango, huachinango) 700 g roşii 80 […]

Peste marinat

O reteta de post de peste marinat din: peste, ceapa, ulei, apa, vin alb, foaie de dafin, rozmarin si piper negru boabe. Ingrediente: 1 kg de peşte (file sau întreg) de care-ţi place 4 cepe potrivite 1/2 cană cu ulei 1 cană cu apa 1 pahar mare cu vin alb 1 foaie de dafin rozmarin […]

 

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Iese foarte bun pestele marinat in vin 🙂 Imi place

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.