Peste cu masline

Printeaza

O reteta savuroasa de peste cu masline din: file de cod, ulei, ardei grasi, masline, patrunjel, ulei, sare si piper.

Ingrediente:

  • 400 g file de cod
  • 5 linguri cu ulei
  • 2 ardei grasi portocalii
  • 100 g masline negre
  • 1/2 lamaie
  • patrunjel
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spală fileurile, sărează-le, stropeşte-le cu zeamă de lămâie şi lasă-le pe un şervet absorbant. Intre timp, încinge trei linguri cu ulei într-o tigaie şi rumeneşte peştele câte patru minute pe fiecare parte.

In altă tigaie, pune la călit, în două linguri cu ulei, ardeii tăiaţi în cubuleţe împreună cu câteva jumătăţi de măslină. Potriveşte de sare şi piper. Lasă pe foc până ce se înmoaie un pic. Pune peştele pe o farfurie, toarnă amestecul de legume şi decorează cu măsline şi pătrunjel.

Peste cu masline

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Delicios pestele asta!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.