Peste cu morcovi si ceapa

Printeaza

Peste cu morcovi si ceapa din: fileuri de peste, cimbru, patrunjel, usturoi, ulei, ceapa, morcovi, vin, sare, piper.

Ingrediente:Peste_cu_morcovi_si_ceapa

  • 4 fileuri peste
  • o lingurita cimbru uscat
  • o lingurita patrunjel
  • 3 catei de usturoi
  • 2 linguri ulei

pentru garnitura:

  • 4 cepe albe, uscate
  • 2 morcovi
  • 2 linguri ulei
  • 50 ml vin alb sec
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert morcovii tăiaţi cuburi mici si se lasă 10 minu­te. Se scurg bine şi se pun în tava de cuptor.

Se adaugă cea­pa tăiată peştişori, uleiul, sarea, piperul şi vinul alb si se dă tava la cuptor 15 minute.

Intre timp, usturoiul se pisea­ză si se amestecă cu cimbrul, pătrunjelul tocat mărunt si o lingură-două de ulei.

Se potri­veşte de sare şi se repartizează acest amestec peste fileurile de peste.

Se pun fileurile în tavă peste legume si se lasă la cuptor încă 15 minute.

Peste cu morcovi si ceapa

Peste_cu_morcovi_si_ceapa

Pofta buna!

 

 

 

 

Souvlaki de Pește și Fructe de Mare

Souvlaki de Pește și Fructe de Mare din: creveti, fileuri de peste, suc de lamaie, usturoi, ulei de masline, oregano, piper, sare. Descoperă savoarea autentică a Greciei cu o rețetă excepțională, o variantă sofisticată și aromată a clasicului souvlaki. Inspirată de briza mării și tradițiile culinare ale zonelor de coastă, această rețetă îmbină textura delicată […]

retete

Mâncare de Pește cu Cimbru și Vin Alb

Mâncare de Pește cu Cimbru și Vin Alb din: fileuri de peste, vin alb sec, ulei de masline, cimbru, usturoi, suc de lamaie, sare, piper. Descoperă o rețetă care îmbină simplitatea cu eleganța, oferind un preparat de pește îmbogățit cu aroma proaspătă a cimbrului și notele subtile ale vinului alb. Acest fel de mâncare ușor […]

Bucataria Marocana

Tagine de Pește cu Legume: Aromele Mediteraneene într-o Rețetă Exotică și Nutritivă

Tagine de Pește cu Legume : Aromele Mediteraneene într-o Rețetă Exotică și Nutritivă din: coriandru, patrunjel, usturoi, chimen, paprika, suc de lamaie, ulei de masline, sare, piper, peste, rosii, ceapa. Tagine-ul de pește cu legume este o rețetă vibrantă, îmbibată cu aromele bogate ale bucătăriei mediteraneene. Acest fel de mâncare combină fructele de mare sau […]

 

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.