Peste oceanic cu smantana cu garnitura de pilaf

Printeaza

Peste oceanic cu smantana cu garnitura de pilaf

Ingrediente:Peste oceanic cu smantana cu garnitura de pilaf

  • 1,400 kg peşte oceanic
  • 1/2 linguriţă pudră de  boia de ardei
  • sare
  • 1/2 lingură de făină
  • 120 g unt
  • 40 g afumătură
  • 1 ceapă
  • 1 măr
  • 4 cuişoare
  • 200 g orez
  • 3/4 l supă

 

Mod de preparare:

Se fierb ingredientele şi afumătura. Se taie 12-14 escalopuri din peşte şi se prăjesc în unt.

Totul se mai fierbe 2-3 minute cu sosul şi cu smantana

Se aşază pe un platou şi separat se servesc pilaful şi merele.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. As face un ton cu smantana. Imi place tonul.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.