Peste oceanic in foitaj cu taitei si ciuperci
PrinteazaPeste oceanic in foitaj cu taitei si ciuperci
- 1 tartă coaptă din foitaj
- 150 g tăiţei de casă
- 400 g ciuperci
- sare
- piper
- 50 g parmezan sau şvaiţer
- 1,200 kg peşte oceanic
- 1 pahar lapte
- 1/2 lingură de făină
- 1 lingură de smantană
- 150 g unt
- l/4 lămaie
Mod de preparare:
Din peşte se taie 12 escalopuri şi se prăjesc în unt. Tăiţeii se fierb în apă cu sare, se strecoară şi se amestecă cu ciupercile tăiate felii, sotate în unt şi cu parmezanul ras.
Se pun tăiţeii în tartă, peste ei peştele şi se napează cu sos alb. Se pune capacul de foitaj şi se serveşte fierbinte.
Pofta buna!