Peste cu orez si ansoa

Printeaza

Peste cu orez si ansoa din: peşte, sare, piper, zeamă de lămâie, ulei de măsline, orez, capere, pătrunjel, fileuri de anşoa.

Ingrediente:Peste cu orez si ansoa

  • 1 peşte, cam la 150 g
  • sare
  • piper
  • zeamă de lămâie
  • ulei de măsline
  • orez
  • 1 lingură capere
  • pătrunjel tocat
  • câteva fileuri de anşoa

Mod de preparare:

Peştele se prăjeşte în tigaia cu ulei bine încins înainte, pe ambele feţe, stropindu-se din când în când cu zeamă de lămâie.

Peştele nu trebuie să iasă prea prăjit, trebuind să rămână moale la interior.

Separat se fierbe orezul în apa în care s-au adăugat puţin concentrat de legume, caperele şi pătrunjel tocat fin.

Se pune orezul pe farfurie, se pune peştele deasupra şi se decorează, de jur împrejur, cu fileuri de anşoa.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Gabriela Constantin

    Bun pestele cu orez

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.