Paste Vegetariane cu Pesto de Mentă. Pesto-ul de mentă adaugă o aromă răcoritoare și o notă verde vibrantă, fiind perfect pentru o masă ușoară și sănătoasă. Aceste paste sunt ideale când vrei ceva rapid, dar plin de savoare. Cu ingrediente simple și naturale, această rețetă poate fi personalizată pentru a se potrivi gusturilor tale. Ingrediente […]
Peste cu orez si soia
PrinteazaPeste cu orez si soia din: fileuri de peste alb, orez, ulei de masline, usturoi, ceapa, sos de soia, parmezan, sare, piper, patrunjel, ardei, varza rosie.
Ingrediente:
- 4 fileuri peşte alb
- 300 g orez
- 100 ml ulei de măsline
- 3 căţei de usturoi
- o ceapă
- o linguriţă de sos de soia
- 100 g parmezan
- sare
- piper
- pătrunjel
- ardei capia
- varză roşie
Mod de preparare:
Peste cu orez si soia: Ceapa si usturoiul se curata de foi, se spala si se toata marunt.
incinge uleiul intr-o cratita, se pun legumele tocate si se calesc pana devin aurii. adauga orezul, o cana de apa si se lasa sa fiarba.
adauga apa de cate ori este nevoie ca sa fiarba orezul.
Cand este aproape fiert se adauga sosul de soia si pipr, se amesteca, se mai lasa sa fiarba cinci minute, se presara patrunjel tocat si o lingura de parmezan ras.
amesteca, se acopera cu un capac si se pastreaza la loc cald.
Fileurile de peste se spala, se fierb in apa cu putina sare, se sterg cu un servet absorbant. Se taie cuburi, se prajesc in baie de ulei si se servesc alaturi de orez, presarat cu parmezan ras.
servesc cu salata de ardei copti sau salata de varza rosie.
Poftă bună!
Paste Vegetariane cu Pesto de Mentă