Peste oriental cu cuscus
PrinteazaPeste oriental cu cuscus din: peste, praz, morcovi, cuscus, caise, usturoi, unt, coriandru, sare, piper, ulei, patrunjel.
- 500 g peşte alb
- 1 fir praz verde
- 2 morcovi fierţi
- 250 g cuşcuş
- 150 g caise uscate
- 3 căţei usturoi
- 70 g unt
- coriandru boabe
- sare
- piper
- ulei
- pătrunjel
Mod de preparare:
Tai peştele în bucăţi mai mici şi le aşezi într-o tavă cu puţin ulei. Presari sare, piper, usturoiul zdrobit, coriandru şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.
Pui 500 ml de apă la fiert cu puţină sare şi, când dă în clocot, adaugi cuşcuş. Laşi să fiarbă 2-3 minute, după aceea adaugi untul, fructele uscate, morcovul tăiat felii şi prazul tăiat bucăţi.
Serveşti peştele cu pătrunjel verde şi cu fructele uscate.
Peste oriental cu cuscus
Pofta buna!