Peste (obletel) in pesmet din: obletel, ulei, sare, pesmet. Ingrediente: 1 kg obleţel proaspăt 300 ml ulei sare 200 g pesmet Mod de preparare: Se curăţă obleţelul de intestine, se spală în mai multe ape reci şi se pune într-o strecurătoare să se scurgă. Se îndulceşte obleţelul cu un praf de sare, apoi se […]
Peste pane cu bere
PrinteazaPeste pane cu bere din: peste, faina, bere, oua, sare, piper, ulei.
- 4 fileuri peste alb
- 100 g faina
- 200 ml bere blondă
- 2 ouă
- sare
- piper
- ulei pentru prăjit
Mod de preparare:
Făina se pune într-un vas, se adaugă gălbenuşurile, iar albuşurile se bat cu un praf de sare.
Se toarnă berea peste făina cu gălbenuşuri şi se amestecă pentru a desface făina.
Se adaugă albuşurile si piperul şi se amestecă.
Pestele se sărează, se trece prin făină şi apoi se scufundă în aluatul cu bere.
Se prăjesc fileurile în ulei bine încins si se scot pe şervete de hârtie.
Peste pane cu bere
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Cod pane cu bere
Cod pane cu bere din: cod, bere, faina, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi cod 200 ml bere blondă 150 g făină un ou ulei sare si piper Mod de preparare: Făina se cerne într-un vas, după care se adaugă oul, berea, sare şi piper. Se amestecă bine. Se trec bucăţile de peşte […]
Pofta buna!