Peste pane cu bere

Printeaza

Peste pane cu bere din: peste, faina, bere, oua, sare, piper, ulei.

Ingrediente:Peste_pane_cu_bere

  • 4 fileuri peste alb
  • 100 g faina
  • 200 ml bere blondă
  • 2 ouă
  • sare
  • piper
  • ulei pentru prăjit

 

Mod de preparare:

Făina se pune într-un vas, se adaugă gălbenuşurile, iar albuşurile se bat cu un praf de sare.

Se toarnă berea peste făina cu gălbenuşuri şi se amestecă pentru a desface făina.

Se adaugă albuşurile si piperul şi se amestecă.

Pestele se sărează, se trece prin făină şi apoi se scufundă în aluatul cu bere.

Se prăjesc fileurile în ulei bine încins si se scot pe şervete de hârtie.

Peste pane cu bere

Peste_pane_cu_bere

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 


poate te intereseaza si:

Peste (obletel) in pesmet

Peste (obletel) in pesmet

Peste (obletel) in pesmet din: obletel, ulei, sare, pesmet. Ingrediente: 1 kg obleţel proaspăt 300 ml ulei sare 200 g pesmet   Mod de preparare: Se curăţă obleţelul de intestine, se spală în mai multe ape reci şi se pune într-o strecurătoare să se scurgă. Se îndulceşte obleţelul cu un praf de sare, apoi se […]

Peste pane aromat cu bere

Cod pane cu bere

Cod pane cu bere din: cod, bere, faina, ou, ulei, sare, piper. Ingrediente: 4 bucăţi cod 200 ml bere blondă 150 g făină un ou ulei sare si piper   Mod de preparare: Făina se cerne într-un vas, după care se adaugă oul, berea, sare şi piper. Se amestecă bine. Se trec bucăţile de peşte […]

 

 

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.