Peste pane cu biscuiti

Printeaza

Peste pane cu biscuiti din: fileuri, amidon, biscuiti, oua, unt, ulei.

Ingrediente:

  • 4 fileuri peşte alb
  • 3 linguri amidon
  • 150 g biscuiţi săraţi
  • 2 ouă
  • 40 g unt
  • 2 linguri ulei

 

Mod de preparare:

Biscuiţii se mixează pentru a obţine o pudră fină. In trei farfurii se pun separat amidonul, ouăle bătute şi pudra de biscuiţi.

Fiecare bucată de peste se trece prin amidon, se înlătură excesul, se trece prin ouă si apoi prin pudra de biscuiţi săraţi.

Se încing uleiul si untul într-o tigaie si se prăjesc bucăţile de peşte.

Peste pane cu biscuiti

Peste_pane_cu_biscuiti

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Calamari Prăjiți Crocanți: Secretul unei Cine Perfecte

Calamari Prăjiți Crocanți: Secretul unei Cine Perfecte din: calamari proaspeti, faina, paprika, piper, sare, ulei. Calamarii prăjiți reprezintă un aperitiv mediteranean clasic, apreciat pentru textura sa crocantă și gustul delicat. Această rețetă transformă calamarii proaspeți într-o delicatesă savuroasă, perfectă pentru orice ocazie. Însoțiți de sosuri delicioase, acești calamari prăjiți devin vedeta oricărei mese. Reteta Calamari […]

 

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.