Tinctură de sunătoare pentru nervozitate: Remediu natural pentru calmare și echilibru emoțional. Sunătoarea (Hypericum perforatum) este cunoscută pentru proprietățile sale antidepresive, calmante și anxiolitice. Tinctura de sunătoare este un remediu natural eficient pentru reducerea nervozității, stresului și stărilor de anxietate, contribuind la echilibrul emoțional și îmbunătățirea stării generale de bine. Ingrediente 100 g flori proaspete […]
Peste pane cu ciuperci si verdeata
PrinteazaPeste pane cu ciuperci si verdeata din: file de peşte, oua, faina, sare, pesmet, ulei, unt, ciuperci, verdeata.
Ingrediente:
- 2 bucăţi file de peşte
- 2 ouă
- făină
- sare
- pesmet
- ulei pentru prăjit
- 30 g unt
- 200 g ciuperci
- verdeaţă
Mod de preparare:
Peste pane cu ciuperci si verdeata: Fileul de peşte îl porţionezi, îl sărezi şi îl treci prin compoziţia de pane (făină, ou bătut şi pesmet), după care îl prăjeşti în uleiul încins, pe ambele părţi.
Separat, tai ciupercile feliuţe şi le căleşti în untul încins, le condimentezi după gust şi adaugi verdeaţa tocată mărunt.
Pe un platou aşezi peştele pane, ciupercile şi presari pe deasupra verdeaţa tocată mărunt. Peştele poate fi servit atât cald cât si rece.
Pofta buna!
Creveți cu Sos de Lămâie și Usturoi
Creveți cu Sos de Lămâie și Usturoi: o alegere excelentă pentru o cină rapidă și plină de savoare. Acest fel de mâncare combină suculența creveților cu aroma intensă a usturoiului și prospețimea lămâii, creând un echilibru perfect între simplitate și gust. Timp de preparare Pregătire: 10 minute Gătire: 10 minute Total: 20 minute Ingrediente Creveți […]