Peste pane cu migdale din: file de crap, faina, oua, bere, ulei, sare, piper, fulgi de migdale. Ingrediente: 1 kg file de crap 200 g făină 2 ouă 200 ml bere blondă 2 linguri ulei sare piper 400 ml ulei de porumb pentru prăjit fulgi de migdale o lamaie patrunjel Mod de preparare: Într-un vas […]
Peste pane cu bere blonda
PrinteazaPeste pane cu bere blonda din: peste, bere, faina, ou, ulei, sare, piper.
- 4 bucăţi cod
- 200 ml bere blondă
- 150 g făină
- un ou
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Făina se cerne într-un vas, se adaugă oul, berea, sare şi piper. Se amestecă foarte bine pentru a evita cocoloaşele.
Se trec bucăţile de peşte gata spălate şi uscate pe un şervet de bucătărie, prin amestecul de făină. Se pun la prăjit bucăţile de peşte în baie de ulei.
Pofta buna!
Poate te intereseaza si:
Peste pane cu sos picant
Peste pane cu sos picant din: peste, faina, oua, ulei, sare, lamaie, sosuri picante sau mustar. Ingrediente: cam 1 kg peşte 3-4 linguri făină 2 ouă 2-3 linguri ulei sare Opţional: lămâie sosuri picante sau muştar Mod de preparare: Peştele se pregăteşte şi se curăţă ca şi în cazul peştelui prăjit. In final, bucăţile […]
Peste pane umplut cu branza
Peste pane umplut cu branza din: peste, branza, ceapa, marar, lamaie, ou, faina, sare, piper, pesmet, ulei. Ingrediente: 4 felii peste alb 4 lingurite brânza de vaci o legatura ceapă verde o legatura mărar o lămâie Pentru prăjit: un ou 2 linguri făina sare piper pesmet ulei Mod de preparare: Brânza se amestecă bine cu ceapa […]
Pofta buna!